Skip to main content
Ünlü Markalarda %70'e Varan İndirimler Maslak Outlet'te sizi bekliyor!
ralph-lauren-markasi

Ralph Lauren

Polo markasını yaratan Amerika doğumlu Ralph Lauren, düşünüldüğünün tersine aslında çok da zengin bir aileden gelmiyor. Üstelik aldığı eğitim bile moda ile akalası değilken, işletme eğitimi aldı. Ama içinde var olan moda aşkı küçük yaşlardayken ortaya çıkmıştı ve bu işi hem sevdiği işi yapmak hem de para kazanmak için tekstil sektöründe işe başladı. Daha çok küçük yaşlarda tekstil sektörünün içinde yer alan Ralph Lauren, bir süre sonra kendi tasarımlarını da oluşturunca kendi markasını yaratmaya karar verdi. Üniversite eğitimini de bitirdikten sonra 2 yıl orduda görev alan tasarımcı 1967 tarihinde de Polo markasını meydana getirdi.

Ralph Lauren Logo

Özellikle erkek tasarımlarıyla öne çıktığı bu butikte, maskülen bir çizgi oluştururken aynı zamanda yeni bir akımın da önderliğini üstlenmiş oldu. Bu çizgisi de onu kısa sürede tanınır ve ünlü bir marka haline getirdi. Öyle ki üç yıl gibi bir sürede üç şubenin sahibi olan Ralph Lauren bu süreçten sonra kadın modasına da el atarak, başarını bugüne kadar getirmeyi başardı.

Moda dünyasında çok uzun süre fırtına gibi olan Ralph Lauren, 1978 tarihinde L’oreal ile yaptığı işbirliği neticesinde koku dünyasına da el atarak, Ralph Lauren parfümünü oluşturdu. 1978 tarihinde, yıllar sonra bile hala kullanılacak ve popüler olacak bir erkek parfümü üretmiş olan Ralph Lauren, aynı yıl içinde kadınlar için de parfüm üreterek, moda dünyasında yarattığı sarsıntıyı, parfüm sektöründe de oluşturmayı başardı.

Ralph Lauren parfümleri kesinlikle Amerika tarzını sunan, outdoor olarak adlandırılabilecek, klasik ancak konforlu ve ferah bir parfüm deneyimi yaşatıyor. 1978 tarihinde üretilen Ralph Lauren parfümlerinin o günden bugüne ününden bir şey kaybetmemiş olması ve hala bir çok cool erkeğin favori parfümlerinden biri olması markanın da başarını gözler önüne sermiş oluyor. Artık klasik bir marka haline gelen Ralph Lauren Parfümleri, bugüne dek 51 adet parfüm üretimine imza attı ve hala da hem erkekler hem de kadınlar için parfümler üretmeye devam ediyor. Moda dünyasına yön veren markalardan biri olan Ralph Lauren Polo T-Shirt Modelleri ve Ralph Lauren Gömlek Modelleri ile de kendi tarzını yansıtan marka, geniş bir kesime hitap etmeye devam ediyor.

Maslak Outlet

İhtiyaçlarınız doğrultusunda belirlediğimiz ürünlere hiçbir yerde karşılaşamayacağınız kampanyalar oluşturarak sizlere sunuyoruz. Haftalık olarak oluşturulan kampanyalarımızı takip edin, fırsatları kaçırmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.