Skip to main content
Ünlü Markalarda %70'e Varan İndirimler Maslak Outlet'te sizi bekliyor!

Gant Polo T-Shirt – Gant Tişört Modelleri

1949 yılında Bernard Gant tarafından Rusya’da dünyaya gelen Gant markası, günümüze kadar ulaşan tarzıyla insanların tercih ettikleri markalar arasında kendine yer bulmuştur. Gant Polo T-Shirt (Gant Tişört) modelleri 2016 yılında da öne çıkmaktadır. Marka 1950-1960 yılları arasında hedef kitle olarak rahat giyinmeyi tercih eden gençleri ve modern kesimi seçmiş, bu nedenle Pazar faaliyetlerini genel olarak üniversitelerin bulunduğu şehirlerde yapmıştır. Ayrıca Gant markasının 1949 yılında ürettiği ilk gömlek sayesinde Amerika’nın ilk erkek tasarım markası olarak kabul görmüştür.

Rahat Chino pantolonları, ceket ve gömlekleriyle Yale Üniversite Kayak Takımı’nın bir numaralı tercihi haline gelmiştir. Daha sonra İsveçli üç girişimcinin markanın lisans haklarını satın almasıyla birlikte markaya Avrupa tarzı da yansımıştır. Yeni sezon ürünleri ile kalitesini hala koruyan marka, Gant Polo T-Shirt – Gant Tişört Modelleri ile Maslak Outlet’te sizleri bekliyor.

Polo tişört denilince akla gelen markalardan biridir. Özellikle 2008 yılında Lacoste, Aigle gibi markaların sahibi olan Maus Freres grubu tarafından satın alınmasıyla, Maus Freres grubu kendi tarzını da markaya yansıtmış ve kaliteden ödün vermemiştir. Artık her kesime ve her yaşa hitap eden bir markadır. Gant Polo T-Shirt – Gant Tişört Modelleri ile rakipleri arasından sıyrılmayı başarmış ve canlılığı ön planda tutarak herkesin tercih edeceği bir marka haline gelmiştir.

Gant Polo T-Shirt – Gant Tişört Modelleri

Birbirinden farklı stiller yaratırken müşterilerinin rahatlığından da ödün vermeyen bir marka olan Gant’ı güven ile tercih edebilirsiniz. Jean pantolonlarınız ile güzelce kombinleyip canlı ve enerjik bir görünüm elde edebilirsiniz. Gant Polo T-Shirt modelleri canlı renk çeşitleri ile dikkat çekmektedir. Eğer sizde canlılığa ve renklere önem veriyorsanız, şıklığınızı mükemmel polo stili ile tamamlayabilirsiniz. Gant Tişört modelleri 2016 yeni sezon ürünleri arasında en çok tercih edilen ürünlerindendir.

Gant Polo T-Shirt – Gant Tişört Modelleri’ne %50 indirim fırsatı ile sahip olmak için tıklayın

Gant Polo T-Shirt - Gant T-Shirt Modelleri

Maslak Outlet

İhtiyaçlarınız doğrultusunda belirlediğimiz ürünlere hiçbir yerde karşılaşamayacağınız kampanyalar oluşturarak sizlere sunuyoruz. Haftalık olarak oluşturulan kampanyalarımızı takip edin, fırsatları kaçırmayın!

Gant Polo T-Shirt – Gant Tişört Modelleri” hakkında 1 yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.