Skip to main content
Ünlü Markalarda %70'e Varan İndirimler Maslak Outlet'te sizi bekliyor!
Maslak Outlet - indirimin adresi

Maslak Outlet İletişim

Maslakoutlet.com iletişim, e-mail, adres, telefon bilgilerimiz ve iletişim formu aşağıda yer almaktadır. Sitemizle ilgili sipariş öncesi veya sonrası öneri ve taleplerinizi bildirebilirsiniz. Maslak Outlet iletişim öneri ve taleplerimiz ilgili birimlerimiz tarafından incelenerek dönüş yapılmaktadır.

Siparişinizin tüm aşamaları ürün size ulaşıncaya kadar takip edilerek her aşamasında tarafınıza mail veya SMS yolu ile bilgilendirme yapılmaktadır. Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz için sorularınızı, her türlü öneri ve taleplerinizi yine aşağıda bulunan iletişim formu üzerinden iletebilirsiniz.

Maslak Outlet İletişim

İletişim taleplerinizi info@maslakoutlet.com mail adresi üzerinden veya aşağıda bulunan maslak outlet iletişim formu üzerinden bildirebilirsiniz. Maslak Outlet işlemleriniz ile ilgili şikayet, öneri ve talepleriniz incelenerek tarafınıza dönüş yapılmaktadır.

Maslak Outlet İletişim Formu

Adınız (gerekli)

Epostanız (gerekli)

Konu

İletiniz


Maslak Outlet İletişimİletişim, öneri ve talepleriniz incelenerek tarafınıza dönüş yapılmaktadır. Sorununuzun detaylı bir şekilde incelenebilmesi için ileti kısmından işlem ile ilgili detayları, hata varsa ekran görüntüsü ile birlikte iletişim bilgilerinizi iletirseniz sorununuz incelenerek hızlı bir şekilde tarafınıza bilgilendirme yapılır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.