Skip to main content
Ünlü Markalarda %70'e Varan İndirimler Maslak Outlet'te sizi bekliyor!
Guiseppe Zanotti

Zanotti

1958 tarihinde San Mauro Pascoli adlı bir İtalyan kasabasında dünyaya gelen Zanotti, ayakkabı üretiminin ve de işçiliğinin önemli olduğu Rimini‘de dünyaya gelmiş olmanın meyvelerini çok sonra toplayacaktı. Müziğe ve sanata ilgi duyan annesi tarafından, 1950’lerde meşhur olan bir kompozitörün adı veriliyor. Bu adı taşıyor yoksa sanata olan aşkından dolayı mı bilinmez ancak Zanotti tasarımlarını orkestra şefi inceliğinde gerçekleştiriyor. Tasarımlarını ilham alma, çizme ve ayakkabıya kalıp verme adına hazırlayan Zanotti‘nin üretimleri her daim bir müzik bestesi gibi nitelendiriliyor. (daha&helliip;)

Devamını Oku

Versace

Moda dünyasında çığır açan kardeşler; Donatella, Santo ve Gianni Versace, İtalya’da dünyaya geldiler. Babaları teçhizat satıcılığı yaparken anneleri ise terzide çalışıyordu. Versace kardeşler de günlerini bu atölyede geçiriyorlardı. Dolayısıyla ufak tefek işler yaparak hem annelerine hem de terzide çalışan diğer personele yardım ediyorlardı. Versace kardeşlerden Gianni, yapılan bu işe en büyük ilgi duyan kardeşti. Hem de öyle bir ilgi ki, ilk tasarımını 9 yaşında yaptı. (daha&helliip;)

Devamını Oku

buscemi-shoes-banner

Buscemi

Moda dünyasının vazgeçilmezlerinden biri de hiç kuşku yok ki ayakkabı sektörü… Özellikle kadınların tasarımlarıyla kombin ettikleri ayakkabı da kendi çapında moda dünyasının en büyük unsurlarından biri oldu. Bu sektör içinde uzun yıllar çalışan ve emek veren Jon Buscemi de bu sektörde geliştirdiği deneyim ve tecrübelerini Gourmet markasında edinip ardından da Buscemi adlı bir marka ile zirveye taşıyor. El yapımı olan ve İtalya’da üretilen ayakkabılar Dünya’da en yüksek kaliteye sahip. (daha&helliip;)

Devamını Oku

Philipp Plein

1978 yılında Münih’te dünyaya gelen Philipp Plein Patrick, erkek, kadın ve de çocuk giyimin yanı sıra bu giyimlerin aksesuarlarını da içeren bir markayı oluşturan Alman moda tasarımcısı ve kurucusu olarak adını dünyaya duyurdu. Bu sektördeki yerine aile ve arkadaşları için mobilya tasarlayarak başlayan ünlü modacı Philipp Plein, aslında hukuk eğitimi alıyordu. (daha&helliip;)

Devamını Oku

moncler-banner

Moncler

Fransız Rene Ramillon tarafından 1952 yılından Grenoble’de kurulan Moncler‘i, 2003 tarihinde İtalyan Remo Ruffini satın aldı. 2012 tarihinde 60. yıl dönümünü kutlayan Moncler, 60 yıllık kocaman bir başarı hikayesine sahip. Milanolu zengin gençler arasında yer alan Remo Ruffini, 80’li yıllardaki bir çok genç gibi Timberland ayakkabı, Ray-Ban gözlük, Burlington çorap ve Moncler mont giyiyordu. (daha&helliip;)

Devamını Oku