Skip to main content
Ünlü Markalarda %70'e Varan İndirimler Maslak Outlet'te sizi bekliyor!

Louis Vuitton Çanta Modelleri (Yeni Sezon)

Çanta ve deri alanında en popüler markalardan biri olan Louis Vuitton, çanta ve cüzdan modelleri ile sezonun trendleri arasında yer alıyor. Ayakkabı modelleri ile de farklılık yaratan markanın yeni sezon ürünleri benzersiz indirim fırsatları ile Maslak Outlet Louis Vuitton Türkiye sayfasında sizi bekliyor!

1854’te Louis Vuitton, deri ve aksesuarların tasarımını sonsuza dek değiştirecek bir moda evi açmayı hayal etti. Tasarımlardaki başarısı, tasarımcının bugün en saygın markalardan biri olarak kalan eşsiz bir moda devi oluşturmasına yol açtı.

Louis Vuitton çanta fiyatları ne kadar?

Çanta fiyatları ortalama olarak 2.000TL ile 5.000TL arasında değişmektedir. Özel koleksiyon ürünleri ise 20.000TL gibi fiyatlara çıkabilmektedir.

Louis Vuitton hangi ülkeye ait?

İlk moda evi olarak 1854 yılında Paris, Fransa’da açılmıştır. Günümüzde Dünya’nın en lüks markasıdır.

Louis Vuitton en ucuz hangi ülkede?

Satışı yapılan ülkeler karşılaştırıldığında İngiltere’den sonra en ucuz satıldığı ülke Türkiye ve üretim yeri olan Fransa’dır.

Louis Vuitton Çanta & Cüzdan Modellerinde %50, Louis Vuitton Ayakkabı Modellerinde %60 indirim fırsatı Maslak Outlet Louis Vuitton Türkiye sayfasında sizi bekliyor!


Maslak Outlet

İhtiyaçlarınız doğrultusunda belirlediğimiz ürünlere hiçbir yerde karşılaşamayacağınız kampanyalar oluşturarak sizlere sunuyoruz. Haftalık olarak oluşturulan kampanyalarımızı takip edin, fırsatları kaçırmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.