Skip to main content
Ünlü Markalarda %70'e Varan İndirimler Maslak Outlet'te sizi bekliyor!
Prada Çanta

Prada Çanta Modelleri 2016 Sezonu

1913 yılında Milano’da Fratelli Prada tarafından kurulan Prada, modaya yön veren en önemli markalardan biridir. Kusursuz el işçiliği ile bilinir, bu işçiliğin en güzel örnekleri ise deri aksesuarlarıdır. Baş tasarımcısı Miucci Prada, yıllardır markaya yön vermiş ve ürünlerin her daim kusursuz olmasını sağlamıştır. 2016 Yeni Sezon Prada çanta ve Prada cüzdan modelleri için yazımızı inceleyebilirsiniz.
Prada‘nın en ikonikleşmiş aksesuarlarından birisi cüzdanları ve çantalarıdır. Genellikle timsah derisini tercih eden Prada, son sezonlarda clutch’larında daha farklı materyaller de kullanarak ürünlerinde çeşitliliği sağlamıştır. İkonik cüzdan modeli Saffiano, timsah derisinden üretilir ve toplamda yirmi dört renkte üretilmiştir. Ancak son sezonda bu cüzdanın yerini kendisinden ilham alınarak üretilen Saffiano clutch alıyor. Markanın internet sitesinde şu an bu clutch çantanın yalnızca siyahı bulunmakta. Diğer clutch modelleri ise oldukça hareketli, dana kılından üretilen zebra ve leopar desenli clutchlar sezona hakim olan new age vintage havasını pekiştiriyor. İki de metalik clutch satışa sunan Prada, bu sezon clutch çantalarda oldukça iddialı.

Prada’nın imzası olan mat dana derisinden üretilen Tote modeli çantaları bu sezonda üç yeni renkle bizlere merhaba diyor. Bu sezon Miucci Prada bizlere bir de sürpriz yapıyor: Tote bag’lerin yanları süet olan iki yeni modelini de bizlere tanıtıyor! Yalnızca bej ve siyah renklerde üretilen bu çantalar her koleksiyoncunun mutlaka sahip olması gereken birer çanta. Standart mat dana derisi sırt çantalarından sıkıldıysanız bu sezon Prada’nın yaptığı modellere bayılacaksınız. Siyah deri sırt çantasını büyük siyah payetlerle süsleyen tasarımcılar bizlere sırt çantası dendiğinde akla daha fazlasının gelebileceğini kanıtlıyor. Yine dana kılından yapılan leopar ve zebra desenleriyle hareketlendirilmiş deri sırt çantaları bahsetmiş olduğumuz clutchlar gibi insanın gözünü ve gönlünü cezbediyor.

Arcade, Double, Frame, Galleria, Inside, Top Handle, Tote modelleri ile de rakiplerinin önüne geçen Prada Çanta koleksiyonu, şık tasarımları ile dikkat çekiyor.

Prada Çanta Modelleri

Bundan beş sene öncesinde Prada gibi dünya modasına yön veren markaların sırt çantası üreteceğini kim söylese güler geçerdik. Ancak son iki yılda hayatımıza ışık hızıyla giren ve şıklıklarıyla clutchları aratmayan çeşit çeşit sırt çantaları da dolabımızda vazgeçilmezlerimiz halini aldı. Aynı zamanda 2016 yeni sezon modelleri arasında yer alan Arcade, Double, Frame, Galleria, Inside, Top Handle, Tote modelleri de dikkat çekiyor.

En çok tercih edilen modellerin listelendiği ve kampanyalı olarak satışının devam ettiği Maslak Outlet Prada Türkiye sayfasını ziyaret etmenizi öneriyoruz. Prada çanta ve Prada cüzdan modellerinde %60’a varan indirim kampanyasından yararlanmak için tıklayın

prada-banner-ust

Maslak Outlet

İhtiyaçlarınız doğrultusunda belirlediğimiz ürünlere hiçbir yerde karşılaşamayacağınız kampanyalar oluşturarak sizlere sunuyoruz. Haftalık olarak oluşturulan kampanyalarımızı takip edin, fırsatları kaçırmayın!

Prada Çanta Modelleri 2016 Sezonu” hakkında 1 yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.