Skip to main content
Ünlü Markalarda %70'e Varan İndirimler Maslak Outlet'te sizi bekliyor!

Balenciaga Track Spor Ayakkabı Modelleri

Yeni sezon trendleri arasında yer alan Balenciaga Erkek & Kadın Spor Ayakkabı Track ve Triple S modelleri ve fiyatları Maslak Outlet Balenciaga Türkiye sayfasında benzersiz indirim fiyatları ve kampanyaları ile sizi bekliyor!

Balenciaga Track Spor Ayakkabı

Balenciaga Triple S modelinden sonra çıkarılan yeni sezon modelleri arasında yer alan Balenciaga Track modeli, oldukça tercih edilen ayakkabı modelleri arasında yer alıyor. Erkek ve kadınlara hitap eden unisex tasarımları ile ön plana çıkıyor. Siyah, kırmızı, beyaz gibi renklerde olan modellerinin yanı sıra aynı modelde birden fazla rengin kullanıldığı ürünler de tercih edilmektedir.

Balenciaga Triple S vs Balenciaga Track

  • Birçok kullanıcı, Balenciaga ayakkabı modellerinin genel estetiğini oluşturan bileşenler ve katmanlar karşısında etkilenir.
  • Balenciaga Track Trainer‘ların ağırlığını Balenciaga Triple S ile karşılaştıran birçok alıcı, Track’lerin daha hafif olduğunu belirtmektedir.
  • Birçok yorumcu, 96’dan fazla yüksek teknoloji bileşeninden oluşan katmanlarla bu ayakkabıların yapımından etkilendiğini belirtmektedir.
  • Birkaç yorumcu, bu lüks spor ayakkabıların hava alabilirliği ve havalandırması hakkında olumlu yorumlar yapmaktadır.
  • Birkaç alıcı, siyah ve gri renk yollarını tercih ediyor çünkü daha şık ve minimalist sokak tarzı kıyafetlerle iyi gidiyor.
  • Bazı yorumculara göre, tabanı oluşturan 9 katman şaşırtıcı derecede hafif ve daha az hacimlidir.
  • Bazıları Balenciaga’nın bu modelinin Balenciaga Triple S’nin konforuna yönelik bir yükseltme olduğunu ima ediyor, çünkü pelüş ve daha yumuşak iç yüzeyi ve daha hafif yapısı ile ön plana çıktığı için süreli kullanım için ideal hale getiriyor.
  • Birçok kişi, şık ve fütüristik görünümlü Balenciaga Track Trainers spor ayakkabı giyerken övgü aldığını belirtmiştir.

Balenciaga Track Ayakkabı Modelleri

Balenciaga Ayakkabı modellerinde %60’a varan indirim fırsatı için tıklayınız.

Balenciaga Erkek & Kadın Ayakkabı Modelleri %60 Sezon İndirimi

Maslak Outlet

İhtiyaçlarınız doğrultusunda belirlediğimiz ürünlere hiçbir yerde karşılaşamayacağınız kampanyalar oluşturarak sizlere sunuyoruz. Haftalık olarak oluşturulan kampanyalarımızı takip edin, fırsatları kaçırmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.