Skip to main content
Ünlü Markalarda %70'e Varan İndirimler Maslak Outlet'te sizi bekliyor!

2019-2020 Moncler Mont Modelleri

Mont denildiğinde akla ilk gelen marka olan Moncler‘in yeni sezon trend mont modellerini sizler için derledik. Tasarım ve malzeme kalitesi konusundaki mirasıyla iç içe olan ve doğada kışa tam zamanında katılan, 2019-2020 Sonbahar-Kış sezonu en iyi Moncler mont modelleri bu gönderimizde.

1952 yılında kurulan İtalyan giyim ve yaşam tarzı şirketi Moncler, en çok montları ve spor kıyafetleriyle bilinir. Kurucular René Ramillon ve André Vincent, pazarlarını ilk yaptıkları modellerden biriyle bozdu: Uzun modellerden oluşan Moncler mont, küçük bir dağ fabrikasında, tulumları üzerine giyinen çalışanları korumak için kullanıldı. Fransız dağcı Lionel Terray, Ramillon ve Vincent ile birlikte çalışarak hayallerini gerçekleştirmeye devam etmelerine yardımcı oldu. Sonuç? Moncler adlı bir garde uzmanı serisi , “En sert iklimlere karşı yüksek direnç ve koruma sağlayan” uzun montlar, kabanlar, eldivenler ve uyku tulumları ortaya çıktı.

Aynı zamanda, Moncler montları, İtalyan seferini Ac2 Compagnoni ve Lino Lacedelli’nin dünyanın en yüksek zirvesini fethi ile sonuçlanan K2’ye donatmak için seçildi. 1980‘lerde hızlı ilerleyin ve orijinal dikişleri ve göz kamaştırıcı tonlardaki belirgin vernikli etkisi ile Moncler, sonunda moda ve eğlence setine doğru genişlemeye başladı. Paris ortamının en ünlü yaratıcı yıldızlarından biri olan Tasarımcı Chantal Thomass, 1989 yılına kadar şirketin yanında çalıştı ve çağdaş giyim için klasik uzun mont görünümünü yeniden yaratmada yardımcı oldu. Fermuarlar düğmelerle değiştirildi ve şık, kürklü süs, saten ve geri dönüşümlü kumaşlar gibi yeni vurgular eklendi.

Şirketin en son tarihinde, Remo Ruffini devraldı ve Moncler‘in tasarımlarının uyum, estetik araştırma, deneyselliği ve malzemelerini mükemmelleştirmeye devam etmeyi misyonunu yaptı. İşte, en sevilen markanın tasarım ve malzeme kalitesi konusundaki mirasıyla iç içe olan ve doğada kışa tam zamanında katılan üst Moncler mont modellerinden bazıları!


1- Moncler Rimac

Moncler’s Rimac

Moncler Rimac Mont, markanın imza kumaşlarından biri olan naylon laqué’nin, bu sezon farkedilmeyecek bir tarz yaratan renk ve detay kontrastlarıyla oynama potansiyeline sahiptir. Dış tarafında ve kontrast astarında naylon bir malzemeden üretilmiştir ve siyah döküm fermuarlı ön kapatma, gizlenmiş fermuarlı kapaklı yanlara yerleştirilmiş cepler, ayarlanabilir kasalı elastik kelepçeler ve siyah elastik kordonlu ve metal kaplı bir etek geçiş.

2- Moncler Betulong

Moncler’s Betulong

Moncler Betulong Mont, klasik mont tarzının, zeytin yeşili bir renk tonunda, iltifat ve kadınsı silueti ve tasarımını kucaklayan daha uzun bir sürümüdür. Bu kapitone tarzı optimum yalıtım için aşağı ile doldurulur ve manşetlerde genişleyen şekillendirme manşon ekleri bulunur.

3- Moncler Houndstooth


Moncler’s Houndstooth

Moncler’in siyah beyaz örgü desenli balıksırtı mont modeli , stil ve işlev dünyalarını şık bir şekilde bir araya getiriyor ve sokaklarda ve yamaçlarda etkili olacağı garanti edilen kış gardırobunun şıklığını sunuyor. Moncler Houndstooth Mont, harici fermuar ceplerine ve daha fazla rahatlık için boşaltma kapağına sahiptir ve duruş süresinde denim ve kayak sezonu görünümü için bir çift botla şık bir şekilde eşleştirilebilir.

4- Moncler Onia


Moncler’s Onia

Moncler’in beyaz Onia Kapitone Kapüşonlu Montu rahat yorgan görünümü ve hissi, ultra lüks kış düzenlemeleri için belirgin şekilde şık ve mükemmeldir. Dinamik, şişirilmiş bir siluet için harmanla doldurulmuş fırçalanmış pamuktan yapılmış, daha sonra çıkarılabilir bir başlık, bir imza keçe logo yaması ve bel çekme ipleri ile donatılan bu soğuk hava şartlarına sahip olması gereken, sıcak tonlu kıyafetlerle giyilebilir. Geleneksel kayak pistlerinde ultra-minimalist şıklık için.

5- Moncler Logo-Jacquard


Moncler’s Logo-Jacquard

Moncler’in siyah Logo-Jacquard Kaşkollu Montu, canlı kış yürüyüşlerinden yamaçlara ve kayak sonrası aktivitelerine kadar her şey için son derece rahat bir seçenektir. Belirgin şekilde büyük gri jakar logolu ve boynuna ve arkaya asılmış saçaklı uçlara sahip, uzun tüylü panelleri olan yumuşak yünden ve örgülü tüylerle doldurulmuş teknik kumaş kılıflara yan yana dizilmiş görünüm için dikkat çekici bir şekilde örülmüş, dinamik bir atkıya sahiptir. Herhangi bir soğuk hava ekipmanına şaşırtıcı bir katkı sağlar.

Sitemiz üzerinde %60’a varan indirim kampanyaları ile satışa sunulan Moncler Kadın Mont & Moncler Erkek Mont modelleri için tıklayınız.

Maslak Outlet

İhtiyaçlarınız doğrultusunda belirlediğimiz ürünlere hiçbir yerde karşılaşamayacağınız kampanyalar oluşturarak sizlere sunuyoruz. Haftalık olarak oluşturulan kampanyalarımızı takip edin, fırsatları kaçırmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.