Skip to main content
Ünlü Markalarda %70'e Varan İndirimler Maslak Outlet'te sizi bekliyor!
Valentino Ayakkabı Banner

Valentino Ayakkabı Modelleri

Modada “Hautue Couture” tarzın öncülerinden olan Valentino markası, Valentino ayakkabı modelleri ile ön plana çıkarak moda dünyasına damga vurmayı başarmış diğer nadir isimlerden biri. Kıyafet tasarımlarında kırmızı renk ile öne çıkan marka, aynı zamanda ayakkabı konusunda da iddialı isimlerden biri olmayı başarmış bir marka. Sıkıcı bir sadeliğe hiçbir zaman yakalanmayan Valentino ayakkabı modelleri, her daim tarz ve modern olmayı başardı.

Valentino

11 Mayıs 1932 tarihinde İtalya‘da dünyaya gelen Valentino Garavani‘nin 1960 yılında moda dünyasına profesyonel olarak adım atması ve değişik tasarımlarından meydana çıkan markası ile 1998 yılına kadar gelmeyi başardı. Bu tarihte markasını satan Valentino Garavani, tasarım çalışmalarını 2008 yılına kadar sürdürdü ancak ismi bugünlere kadar gelmeyi başaran isimlerden biri oldu.
İtalya, moda dünyasına olduğu gibi ayakkabı moda dünyasına da yön veren ülkelerden biri ve her ayakkabı tasarımcısı neredeyse İtalya’dan dünyaya yayılıyor. Kadınların da beğenilerinin son yıllarda yükselen ayakkabı trendi ile doğru orantılı olduğu görülmesi hiç de şaşırtıcı bir durum değil. Günümüzde de Valentino adı ile kadınlara ve erkeklere tasarımlar üreterek çalışmalarına devam ediyor.

Valentino Ayakkabı Modelleri

Kadınların kıyafetlerine gösterdiği ilgi ve özen kadar ayakkabıları ile yaptıkları kombinlerle de dikkat çekiyorlar. Bir çok kırmızı halı, açılış, davet ve kokteyle konuk olan, tercih eden kadınları da top 10 arasına alıyor. Her daim göz alıcı, çekici ve farklı yapıları ile öne çıkmayı başaran marka, yalnızca dünyada değil ülkemizde de beğenilerek tercih edilen ayakkabı markaları arasında yerini alıyor. Pudra, pembe, bebek mavisi gibi renklerin de kullanıldığı Valentino ayakkabı modellerinde taş detayları ve diğer başka aksesuarları görmek de mümkün. Hiçbir tasarımında tek düze kalmamış, her ayakkabısında ayrı bir dünyayı anlatan Valentino ayakkabılar, spor ayakkabılarında bile aynı sade şıklığı yakalamayı başarmış markalar arasında.
Sandaletlerinden fantezi ayakkabılara değin birçok çeşidinde Valentino markasının farklılığını görebileceğiniz modeller kadınlar için vazgeçilmez ürünler arasında yerini almayı her daim başarıyor. Askeri desenleri de farklı renklerle bütünleyerek sunan Valentino ayakkabı modelleri daha uzun yıllar ayakkabıda trend olmayı başaracak.

Maslak Outlet

İhtiyaçlarınız doğrultusunda belirlediğimiz ürünlere hiçbir yerde karşılaşamayacağınız kampanyalar oluşturarak sizlere sunuyoruz. Haftalık olarak oluşturulan kampanyalarımızı takip edin, fırsatları kaçırmayın!

Valentino Ayakkabı Modelleri” hakkında 1 yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.