Skip to main content
Ünlü Markalarda %70'e Varan İndirimler Maslak Outlet'te sizi bekliyor!

Tommy Hilfiger

Dünya’da moda tasarım ve yaşam tarzı konusunda marka olan Tommy Hilfiger, müşterilerine her daim değer ve kalite sunan tasarım markasından biridir. Klasik Amerikan havası ruhu yansıtan Tommy Hilfiger, Preppy tarzı ile de moda akımına yeni bir nefes getirmiştir.

1985 yılında kurulan The Tommy Hilfiger Group erkek, kadın ve çocuk koleksiyonları ile spor koleksiyonlarını ayrıca ev tekstili, parfüm, aksesuar ve deri içerikleriyle de dünya çapında geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Şirketi ile piyasada 5,6 milyar dolarlık bir paya sahip olan Tommy Hilfiger, perakende ve moda dünyasında zirvede yer almaktadır.

CEO Fred Gehring ile birlikte Tommy Hilfiger kurduğu şirket ile dünyanın önde gelen alış veriş merkezlerinde ve butik mağazalarında ayrıca Tommy Hilfiger markası ile tüm dünyada açılan mağazalar zincirlerinde satışa sunulmaktadır.

tommy-hilfiger-logoDünyaca ünlü bir markaya dönüşen Tommy Hilfiger, marka değerine ve bilinilirliğe sahip olmakla birlikte 90’ın üzerinde ülkede distribütörlüğü yer almaktadır. Asya Pasifik, Orta ve Güney Amerika, Avrupa ve Kuzey Amerika bölgelerinde bin 100’ün üzerindeki perakende satış mağazası ile hizmet vermektedir. Yaratıcı girişimleriyle bir tasarımcı olarak farklı pazarlama kampanyalarında yer alan Tommy Hilfiger, aynız amanda bir çok moda öncüsü ve kültür etkileşimcisi ile de uzun süren ticari ilişkiler geliştirerek, etken rol almıştır. Tommy Hilfiger, 1985 yılında New York’ta Times Meydanı’nda kurduğu reklam panosu ile dillere destan olmuştu. Bu çalışmayı da reklam dünyasında efsane olarak adını duyuran George Louis ile çalışmıştı.

Bugün oldukça ünlü olan “Adam Asmaca Reklamı” tasarımcının moda dünyasındaki yerinde dönüm noktası olmuş ve Tommy Hilfiger ile Lois arasında güzel bir ilişkinin başlamasının temellerini atmıştır. Aynı şekilde 2007 yılında çalışma yapan Lois ve Tommy HilfigerIconic America” isimli bir kitap çıkarmışlar ve okuyucuları bir çatı altında toplayarak dört yüzü aşkın ikonoklast ve ikonik imajlar mozaiğini tanışmışlardı. Amerikan Popüler Kültürünün öne çıkan panoramasında heyecan dolu bir macerayı anlatan kitap, epey ilgi görmüştü. Tommy Hilfiger Kazak modelleri markanın kışlık ürünleri arasında popülerleşen ürünleri arasında yer alıyor.

Tommy Hilfiger 1990’lı yıllarda da Lenny Kravitz ve Britney Spears gibi isimlerin de reklam çalışmalarına destek vermiştir. Pantolon, ayakkabı, t-shirt modellerinin yanı sıra Tommy Hilfiger Sweatshirt modelleri markanın öne çıkan diğer ürünleri arasında yer alıyor.

Maslak Outlet

İhtiyaçlarınız doğrultusunda belirlediğimiz ürünlere hiçbir yerde karşılaşamayacağınız kampanyalar oluşturarak sizlere sunuyoruz. Haftalık olarak oluşturulan kampanyalarımızı takip edin, fırsatları kaçırmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.