Skip to main content
Ünlü Markalarda %70'e Varan İndirimler Maslak Outlet'te sizi bekliyor!
prada-gozluk-modelleri-2017-bayan-kadin-gunes-gozlugu-gozlukleri

Prada Gözlük Modelleri

Dünyaca ünlü Prada markası sektörün diğer alanlarında olduğu gibi Prada gözlük modellerinde de son derece başarılı adımlar atmıştır. Müşterilerine sunduğu çeşit ve kaliteyle vazgeçilmez bir marka haline gelmiştir. Kullanıcılardan gelen talepler üzerinden yola çıkarak ürün yelpazesini her geçen gün daha arttırıyor. Renk renk, çeşit çeşit gözlük modelleriyle 2017’in en trend gözlük markasını tercih etmekten vazgeçemeyeceksiniz. Yazımızda Prada optik gözlük, sunglasses, eyewear, milano gözlük, yuvarlak gözlük, sport optik gözlük, optik gözlük çerçevesi fiyatları, orjinal Prada gözlük nasıl anlaşılır konularına yer vereceğiz.

Prada Gözlük Modelleri 2017

Prada 2017 Gözlük modelleri koleksiyonu: minimal baroque, prada ss2016, prada cinema, fashion, prada ornate.

Prada Gözlük 2017 modellerinde kullanılan meteryaller acetate, metal’dir ve beige, black, blue, brown, gold/silver, green, grey, pink renkleri mevcuttur.

Tarzınızı yansıtan bir gözlük için Prada gözlük markası 2017 koleksiyonunda en güzel gözlük modellerine yer vermiştir. Gözlük kullanılırken göz sağlına da dikkat edilmesi gerekir. Gözlerinizi kaliteli gözlük camları hem korusun hem de şıklığınızı tamamlayarak modayı takip etmeniz için üretim yapıyoruz. Çünkü güneş gözlükleri hem yazın hem de kışın kıyafetlerinizi tamamlayarak duruşunuzu ortaya çıkartıyor. Organik camlar kullanılan bu gözlükleri hem kendinizde hem de çocuklarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bay, bayan ve çocuklar için üretilen gözlüklerde kalitesini ortaya koyan Prada; yüz yapınıza ve göz şeklinize en uygun gözlük modellerini tercih etmenize en büyük nedendir. Kalite ve stil açısından geniş ürün yelpazesi ile Prada gözlüklerini sizlere sunuyor. Dikdörtgen, Kare, Kedi Gözü, Kelebek, Pilot, Yuvarlar ve Wayfarer gözlük türlerinde Siyah, Beyaz, Mor, Kahverengi ve Gri çerçeve seçeneklerinin yanı sıra aynalı camlarıyla ve Siyah, Mavi, Kahverengi cam seçenekleriyle ihtiyacınız olan her şeyi sizlere sunmaktadır.

2017 Prada Gözlük Modelleri

En büyük özelliği de organik uv400 cam kullanmasıdır. Kullanılan bu cam sayesinde gözleriniz zararlı güneş ışınlarına maruz kalmayacaktır. Bayan koleksiyonunda kullanılan taş ve işlemelerle gözlerinize ışıltı katacaktır. Bu şık tasarımlar sayesinde bayanların şıklığına şıklık, zarafetine zarafet katacaklar.

2017 ilkbahar yaz Prada Machine koleksiyonu; keskin çizgiler ve seksapalite modelleri ile, Prada Machine defilesindeki seçkin kreasyonlarda yer alıyor… Delikli metal, modellerin kıvrımlılığı ile birbirini dengeliyor. Prada Machine gözlük modelleri modern stili yansıtırken; keskin yüzler ve endüstriyel tarzlı seçkin metal yapılar ile bütünleşiyor.

2017 ilkbahar yazar koleksiyonunda yer alan yarım, metal ve plastik çerçevelerinde Siyah, Sarı, Kırmızı, Gri ve Kahverengi tonları ile göz kamaştıran yeni tasarımlarıyla bu yaz yine çok konuşulacak olan Prada gözlükleriyle sizde şıklığınızı tamamlayarak modanın en trenlerinden olabilirsiniz.

Maslak Outlet

İhtiyaçlarınız doğrultusunda belirlediğimiz ürünlere hiçbir yerde karşılaşamayacağınız kampanyalar oluşturarak sizlere sunuyoruz. Haftalık olarak oluşturulan kampanyalarımızı takip edin, fırsatları kaçırmayın!

Prada Gözlük Modelleri” hakkında 1 yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.