Skip to main content
Ünlü Markalarda %70'e Varan İndirimler Maslak Outlet'te sizi bekliyor!
philipp-plein-t-shirt

Philipp Plein T-Shirt Modelleri

Önde gelen tasarımcılardan olan Philipp Plein Patrick, üretimini yaptığı ürünlerin markası olarak de kendi adını kullanmıştır. Philipp Plein T-Shirt modelleri ile ününü tüm dünyaya duyurmuştur. Aslında hukuk öğrencisi olan Philipp Plein Patrick, moda sektörüne ilk olarak yakın çevresine mobilya tasarımları yaparak adım atmaya başlamıştı. Şuan dünyanın en ünlü tasarımcılarından biri olarak kendini bu alanda mükemmel bir şekilde geliştirmiş ve her geçen gün koleksiyonlarına yenisini katmaya devam etmiştir.

Bay, bayan ve çocuk giyimde yaptığı tasarımlar dünyanın neredeyse tüm ülkelerinde ilgiyle kullanılmaktadır. Philipp Plein Tişörtleri kullanımı hem rahat hem de yeni trendlere uygun güncel model ve baskılarla modada yerlerini alıyorlar.

Philipp Plein t-shirtlerinde kullanılan Rich Bastard, Fresh, UpgradeCash Gang, No Sense, Sheriff, Cash is King, Gold Digger, Hulk, Familia, Watchdog, 78, Fight, Holy8, Gangsta Frog, Scudo, Wings, Round One, Rise Up, The Hero, Black Skull, Scudo, Liar baskı modelleriyle her yaşa hitap eden modelleri üretmektedir. Tabi üretimi bunlarla sınırlı kalmayarak her geçen gün koleksiyonuna yeni modeller eklemektedir.

Philipp Plein tişörtleri kaliteli % 100 cotton kumaştan üretilmektedirler. Bu yüzden de herhangi bir alerjik reaksiyon yaşamanıza neden olmazlar. Kumaşlarının dokusu, slim fit kesimleriyle her model de mevcut olan beyaz, siyah ve gri renk seçenekleri, her bedene uygun small, large, xlarge ve xxlarge seçenekleriyle ihtiyacınız olan her şey bu markada hepsi bir arada yer alıyor.

Giyim konusunda hepimizin en çok özen gösterdiği şey rahatlıktır. Özellikle de yaz aylarında sıcak havalardan dolayı rahat giyinmek çok daha konforlu oluyor. Bu yüzden de hepimizin vazgeçilmezleri arasında tişörtler yer alıyor. Özellikle de erkekler giyim konusunda rahatlığa biraz daha fazla önem veriyorlar. İşte bu yüzden de Philipp Plein t-shirt modelleri ihtiyacınız olan rahatlığı sağlamak için terletmeyen ve % 100 rahatlık sağlayan pamuk kumaşlardan üretim yapmaktadır.

Sizler de hem rahat hem de tren olmak istiyorsanız 2015 Philipp Plein T-shirt modelleri tam da size göre demektir. 2015 tişört koleksiyonunda Philipp Plein hem rahatlığı hem de modayı tek bir üründe birleştirdi.

Philipp Plein T-Shirt Modellerine Maslak Outlet güvencesi ve %60’a varan indirim fırsatı için tıklayın

 

Philipp Plein Banner
Philipp Plein T-Shirt Kampanyası

Maslak Outlet

İhtiyaçlarınız doğrultusunda belirlediğimiz ürünlere hiçbir yerde karşılaşamayacağınız kampanyalar oluşturarak sizlere sunuyoruz. Haftalık olarak oluşturulan kampanyalarımızı takip edin, fırsatları kaçırmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.