Skip to main content
Ünlü Markalarda %70'e Varan İndirimler Maslak Outlet'te sizi bekliyor!
Maslak Outlet - indirimin adresi

Maslak Outlet Şikayet

Maslakoutlet.com üzerinden gerçekleştirdiğiniz işlemleriniz ile ilgili şikayet, öneri ve taleplerinizi bildirebilirsiniz. Maslak Outlet şikayet öneri ve taleplerimiz ilgili birimlerimiz tarafından incelenerek dönüş yapılmaktadır. Siparişinizin tüm aşamaları ürün size ulaşıncaya kadar takip edilmektedir. Değişim ve iade işlemleriniz ürün teslim alındığı gün başlatılarak en geç 7 iş günü içerisinde tamamlanmaktadır. Siparişleriniz ile ilgili sorunları mail adresi üzerinden veya aşağıda bulunan form üzerinden iletebilirsiniz. Gönderdiğiniz bilgilere istinaden sorununuz incelenerek çözüme kavuşturulmaktadır. Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz için her türlü öneri ve taleplerinizi yine aşağıda bulunan form üzerinden iletebilirsiniz.

Maslak Outlet Şikayet & Talep

Ürün gönderimi sırasında kargo şirketi ile yaşanan problemleri veya adres değişikliği  gibi taleplerinizi info@maslakoutlet.com mail adresi üzerinden veya aşağıda bulunan maslak outlet şikayet öneri talep formu üzerinden bildirebilirsiniz. Maslak Outlet işlemleriniz ile ilgili şikayet, öneri ve talepleriniz incelenerek tarafınıza dönüş yapılmaktadır. Sorununuzun detaylı bir şekilde incelenebilmesi için mesaj kısmından sipariş numarası & iletişim bilgilerinizi iletirseniz sorununuz incelenerek hızlı bir şekilde tarafınıza bilgilendirme yapılır. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için fikirleriniz bizler için önemli, önerileriniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Şikayet – Öneri – Talep Formu

Adınız (gerekli)

Epostanız (gerekli)

Konu

İletiniz

 

Maslak Outlet ŞikayetŞikayet, öneri ve talepleriniz incelenerek tarafınıza dönüş yapılmaktadır. Sorununuzun detaylı bir şekilde incelenebilmesi için mesaj kısmından sipariş numarası & iletişim bilgilerinizi iletirseniz sorununuz incelenerek hızlı bir şekilde tarafınıza bilgilendirme yapılır.

 

Maslak Outlet Şikayet” hakkında 10 yorum

  1. Merhaba, sizden birçok alışveriş yaptım ürünler ve hizmetiniz çok kaliteli, her zaman değil ama gönderim bazen gecikebiliyor. Bu konuyu haricinde bir sorun yaşamadım siparişin her aşamasında bilgilendirmeniz çok güzel.

    1. Merhaba Gizem Kablan,

      Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Siparişleri mümkün olduğunca hızlı ulaştırmaya çalışıyoruz ancak ürünlerde tedarik aşamasında gecikmeler yaşanabiliyor, bu gibi durumlarda bilgilendirme yapılmaktadır. Ürünlerinizi iyi günlerde kullanmanızı dileriz 🙂

      İlginiz ve anlayışınız için teşekkürler.

  2. Ilk kez pazar gunu ılk alışverısımı yaptım ve gayet hızlı bırsekılde bılgılendırılıp urunun kargosu yapıldı sadece bır urun degısık gelmiş karışıklık olmuş ama fırma hemen ılgılenıp yapılması gerekenı aktardı Gayet cıddı ve guvenılır yaklaşımlarından oturu Tesekkur ederım

    1. Gonca Hanım Merhaba,

      Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Yoğunluktan dolayı paketleme aşamasında nadiren de olsa karışıklıklar yaşanabiliyor.

      İlginiz ve anlayışınız için biz teşekkür eder, ürünlerinizi iyi günlerde kullanmanızı dileriz 🙂

  3. Selam,Sadece internet sitesi üzerinden mi sipariş verebiliyorum,İstanbulda Mağazanız varmı?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.