Skip to main content
Ünlü Markalarda %70'e Varan İndirimler Maslak Outlet'te sizi bekliyor!

Gucci Ayakkabı Modelleri

Guccio Gucci tarafından Floransa’da saraciye dükkanı olarak kurulan Gucci; günümüzde ayakkabı, çanta, cüzdan, tişört ve daha birçok giyim çeşidinde vazgeçilmez markalardan biri haline gelmiştir. Gucci ayakkabı modelleri arasında Ace koleksiyonu 2018 sneakers modelleri arasında en çok tercih edilen ayakkabılar arasında yer alıyor.

Hollywood starları Gucci kelimesini “Şık” kelimesiyle eş anlamlı hale getirmiştir. Günümüzde birçok ürün yelpazesine sahip olan Gucci ayakkabı koleksiyonunda, Ace Sneakers modelleri 2018 Yazına damga vuracak ayakkabı modelleri arasında yer almaktadır. Gucci Sneakers en iyi spor ayakkabı mottosu ile oluşturulan tasarımlarda, klasik modellerin yanı sıra sokak modasına uygun platform ve çıkarılabilir tasarımlar da yer almaktadır. Kalitesi ve popülaritesi nedeniyle, herkes Gucci Ace Ayakkabı modellerinden bir çift elde etmek istiyor.

Gucci spor ayakkabı modellerinde beyaz, siyah ve kırmızı renkleri mevcuttur. Beyaz renk aralarında en en popüler olanıdır. Gucci ayrıca, spor ayakkabılarını özelleştirmek veya sadece eğlenmek isteyen müşterileri için farklı tasarımlarda yamalar (Removable Patches) yapmıştır. Yamaların sırtında yer alan çıtçıtlar sayesinde yamaları çıkartabilir veya yamalı bir şekilde kullanabilirsiniz.

Gucci Ayakkabı Modelleri (Ace Classic Collection)

Gucci Spor Ayakkabı Modelleri Yüksek (High Top Sneakers)

 

Gucci Platform Ayakkabı (Ace Platform Sneakers)

Gucci Removable Patches Sneakers

 

Gucci ayakkabı
Gucci Ayakkabı Modellerinde %60’a varan İndirim İçin Tıklayın!

Maslak Outlet

İhtiyaçlarınız doğrultusunda belirlediğimiz ürünlere hiçbir yerde karşılaşamayacağınız kampanyalar oluşturarak sizlere sunuyoruz. Haftalık olarak oluşturulan kampanyalarımızı takip edin, fırsatları kaçırmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.