Skip to main content
Ünlü Markalarda %70'e Varan İndirimler Maslak Outlet'te sizi bekliyor!
dior-gozluk-modelleri-2017-yeni-sezon-kampanya-indirim

2017 Christian Dior Gözlük Modelleri

Moda devlerinden Christian Dior‘un ismini taşıyan Dior marka gözlük, güneş gözlüğü modelleri 2017 yaz sezonunun öne çıkan ürünleri arasında yer alıyor. Fiyat, renk, çerçeve bilgilerine yer verdiğimiz yazımız sayesinde bilgi sahibi olabilir, kampanya ve indirim fırsatları ile uygun fiyata sahip olabilirsiniz.

dior-rihanna-sunglasses-gozluk

Rihanna’nın tercihi olan markanın ayrıca RIHANNA koleksiyonu bulunmaktadır. 2017 sezon Dior güneş gözlüğü modelleri arasında Diorevolution, J’adior, Dior So Real, Dior Reflected, Dior Origins, Dior Savane, Rihanna, Dior Split, Dior Abstract, Dior Sideral, Dior Technologic, Dior Mania, Dior Nightfall, Dior Eclat, Diorama, Dior Lady Lady bulunmaktadır.

Dior Gözlük Modelleri

Dior gözlük optik modelleri arasında sideral ve so real modelleri oldukça popüler ve en çok satılan ürünleri arasında yer almaktadır. Bay – Bayan, Kadın – Erkek gözlük çeşitlerine outlet kampanyaları ile uygun fiyata indirimli olarak sahip olabilirsiniz.

Christian Dior Gözlük Modellerinde %60'a Varan İndirim!
Christian Dior Gözlük Modellerinde %60’a Varan İndirim!

Christian Dior Güneş Gözlüğü Modellerinde %60’a Varan İndirim Kampanyası için tıklayınız.

Maslak Outlet

İhtiyaçlarınız doğrultusunda belirlediğimiz ürünlere hiçbir yerde karşılaşamayacağınız kampanyalar oluşturarak sizlere sunuyoruz. Haftalık olarak oluşturulan kampanyalarımızı takip edin, fırsatları kaçırmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.