Skip to main content
Ünlü Markalarda %70'e Varan İndirimler Maslak Outlet'te sizi bekliyor!
Versace Ayakkabı Modelleri

Versace Ayakkabı Modelleri

Versace Ayakkabı Modelleri ile dikkat çeken İtalya’da dünyaya gelen Gianni Versace annesi ile adım attığı moda dünyasında ayakkabı tasarımları ile damga vuran efsane tasarımcılardan biri. Annesi terzi, babası teçhizat satıcılığı yapan Gianni Versace annesinin çalıştığı atölyede ilk tasarım çalışmasını 9 yaşında yaparken, 18 yaşında profesyonel olarak terzihanede çalışmaya başladı, 25 yaşında da moda dünyasında adını duyurmayı başardı.
İlk koleksiyonu Milano’da görücüye çıkan Gianni Versace‘nin tasarımları, Palazza Della Permantente müzesinde sergilendi. Oldukça ilgi gören ve kendini kanıtlamayı başaran Versace, logosunu da Medusa olarak belirledi.

Versace Ayakkabı Modelleri

Babet ayakkabılardan, Gutti’lere, taşlı fantezi ayakkabılara kadar geniş bir yelpazede ürün çeşitliliği sunulan Versace Ayakkabı modellerinde İtalyan esintilerini görmemiz oldukça mümkün. Zımbalı botlardan, rahat renkli babet ayakkabılara değin kadınların ilgisini çekmeyi başaran tasarımlara sahip. Zımba, desen ya da değerli taş kullanımının yer bulduğu Versace ayakkabıları 80’li yıllardan bu yana kadınların vazgeçilmez parçaları haline geldi.

Dost başa düşman ayağa bakar atasözü Versace ayakkabılarından sonra tarih olmuş bir kelime olarak değerlendirilirken, kadınlar kıyafet kombinlerine olduğu kadar ayakkabılarına da bu miladın ardından özen göstermeye başladılar.

Versace marka ayakkabı modelleri kadınlar için tren olalı onlarca yıl olmasının ardından adından hala bahsettiren, beğenilen ve popülerliğini her daim koruyan tarzlar oluşturmayı başardı. İtalya’nın ayakkabı dünyasındaki önemi bilinirken, İtalya’da dünyaya gelen ve 1997 yılında da öldürülen Gianni Versace ve belki de İtalya’nın her daim hareketli bir ülke olmasından da kaynaklı olarak çekici bir hali her zaman mevcut.
Kadın ayakkabılarında şık sadelik yaratılırken her ayakkabıda ince bir ayrıntı ya da detayı bulmak mümkün. Yalnızca kadın ayakkabıları değil aynı zamanda erkek ayakkabı tasarımları da gerçekleştirilen Versace ayakkabı modellerinde de şık ve spor tarzdaki çeşitliliği görmek mümkün.
Versace ayakkabı modelleri asla sıkıcı olmamakla birlikte her tasarımında mutlaka bir farklılık ve ayrıntı yer alıyor. Versace ayakkabı modellerini bu kadar çekici ve her dönem trend yapan unsuru da bu özellikleri ile belirlemek mümkün. Farklı ve değişik tasarımları ile erkek ve kadın ayakkabılarında Versace ayakkabı modelleri göz doldurmayı başarıyor.

Maslak Outlet

İhtiyaçlarınız doğrultusunda belirlediğimiz ürünlere hiçbir yerde karşılaşamayacağınız kampanyalar oluşturarak sizlere sunuyoruz. Haftalık olarak oluşturulan kampanyalarımızı takip edin, fırsatları kaçırmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.