Skip to main content
Ünlü Markalarda %70'e Varan İndirimler Maslak Outlet'te sizi bekliyor!
moncler-mont-modellerinde-sezon-sonu-indirimi

Moncler Mont Modellerinde Sezon Sonu İndirimi Başladı!

Serüvenine 1952 yılında Fransa’da bir atölyede başlayan Moncler markası, Rene Ramillon tarafından kurulmuştur. Kaz tüyünü kullanarak ürettiği kamp malzemeleri ve uyku tulumları sayesinde popülerleşen markanın mont modelleri günümüzde her kesim tarafından sevilerek giyilmektedir. Moncler ürünlerine Maslak Outlet %70’e varan Sezon Sonu indirimi ile sahip olabilirsiniz.

Maslak Outlet Moncler Mont Kampanyası

Günümüzde mont denildiğinde akla ilk gelen markalardan biri olan markanın Moncler Mont ürünleri arasında Erkek Mont Modelleri, Kadın Mont Modelleri ve Unisex Mont Modelleri kış aylarının vazgeçilmez ürünleri arasında yer almaktadır. Sizler için en çok tercih edilen ürünler arasından oluşturduğumuz Moncler Mont kampanyamıza mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Moncler Mont Kampanyası

Moncler Erkek Mont Modelleri

Moncler Bayan Mont Modelleri

Moncler Kazak Modelleri

Moncler Hakkında

Fransız Rene Ramillon tarafından 1952 yılından Grenoble’de kurulan Moncler‘i, 2003 tarihinde İtalyan Remo Ruffini satın aldı. 2012 tarihinde 60. yıl dönümünü kutlayan Moncler, 60 yıllık kocaman bir başarı hikayesine sahip. Milanolu zengin gençler arasında yer alan Remo Ruffini, 80’li yıllardaki bir çok genç gibi Timberland ayakkabı, Ray-Ban gözlük, Burlington çorap ve Moncler mont giyiyordu. Yani 2003 yılında satın alacağı markayı giyen İtalyan yatırımcıydı. İki kumaş arasına kaz tüyünü koymayı düşünen Ramillon, bu yeni tasarım ile uyku tulumu, kamp malzemeleri alanına odaklandı. Kış sezonunda atölyelerin soğuk olduğunu ve yeterince ısınmadığını fark eden Ramillon daha sonra bu ürünlerle işçilere yelek yapmaya karar verdi. Ramillon’un dağcı olan arkadaşı Lionel Terray da ona bir fikir sunarak aynı ürünlerden dağcılar içinde üretim yapması gerektiğini söyledi. Ve Moncler‘in yüksek dağ macerası da böyle başlamış oldu.

Moncler Mont, Kazak, Tişört ürünlerinde %70’e varan indirimler için tıklayın

Maslak Outlet

İhtiyaçlarınız doğrultusunda belirlediğimiz ürünlere hiçbir yerde karşılaşamayacağınız kampanyalar oluşturarak sizlere sunuyoruz. Haftalık olarak oluşturulan kampanyalarımızı takip edin, fırsatları kaçırmayın!

Moncler Mont Modellerinde Sezon Sonu İndirimi Başladı!” hakkında 1 yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.