Skip to main content
Ünlü Markalarda %70'e Varan İndirimler Maslak Outlet'te sizi bekliyor!

Fendi Çanta Modelleri

1925 yılında modanın başkenti İtalya’da kurulan Fendi, moda akımına yeni bir soluk getiren markalardan biridir. Farklı tasarımları ile dikkat çeken marka, Fendi çanta modelleri ile ön plana çıkmaktadır. Tasarımcısı Karl Lagerfeld ile her zaman bir adım daha ileri gitmeyi başarmıştır. Kullandığı özel deri çeşitlerini kendi yaratıcılığı ile harmanlayıp müşterilerine sunmuştur. Kurulduğundan bu yana çantada trendi ve modayı kendi belirlemiş, her zaman müşteri memnuniyeti parolasıyla ilerlemiştir. 2016 yılında ürettiği çanta ve cüzdanlara bakarak, aslında her tanımın Fendi için ne kadar yetersiz olduğunu anlıyoruz.

Klasiklerden asla şaşmamış ve çizgisini koruyarak o eşsiz zariflik ve sadelikte yarattığı tasarımlar, yine göz doldurmaya devam ediyor. Türkiye’deki çanta anlayışını Fendi ile değiştiriyor ve Maslak Outlet olarak sizlerin beğenisine sunuyoruz.

Fendi Çanta Modelleri

Fendi çantalarındaki o sadelik ile, bayanların gizemli ve zarif olmasını tamamlıyor. Gizemli görünmek isteyen bayanların karakterini tam anlamıyla yansıtan Fendi çantaları, sayılı ve özel üretim modelleri ile de kendi tarzını yansıtıyor. Çantalarındaki bu sanatı aldığı ödüller ile sayısız kere taçlandırmıştır. Modanın başkentinde başlayan bu sanatsal çanta akımı, herkesin ulaşabileceği şekilde sizlere sunuluyor. Yalnızca zariflik ile adlandırılması bile Fendi çanta için yetersizdir. Dayanıklılığı ile uzun yıllar kullanmaya elverişlidir. Kullanılan deriyi kendi işlemesi, kendi çizimleri ve ustalıkları ile de Fendi adeta kendini eşsiz kılıyor. Çok sayıda güçlü rakibi olmasına rağmen aralarından sıyrılmayı başarmış ve kaliteyi yaratıcılık ile harmanlamış olan Fendi, çantada en doğru seçim olacaktır.

Fendi Çanta Modelleri

Maslak Outlet

İhtiyaçlarınız doğrultusunda belirlediğimiz ürünlere hiçbir yerde karşılaşamayacağınız kampanyalar oluşturarak sizlere sunuyoruz. Haftalık olarak oluşturulan kampanyalarımızı takip edin, fırsatları kaçırmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.