Skip to main content
Ünlü Markalarda %70'e Varan İndirimler Maslak Outlet'te sizi bekliyor!
bottega-veneta-canta-2016

Bottega Veneta Çanta Modelleri

Deri denince akla ilk gelen markalardan biri olan Bottega Veneta, 1996 yılında İtalya’da kuruldu. Tasarımcısı olan Tomas Maier’in usta ellerinde hayat bulan marka, aynı zamanda el yapımı çanta, kemer, cüzdan ve ayakkabıları ile ünlüdür. Bottega Veneta çanta modelleri incelendiğinde genellikle klasik çizgiler, yumuşak ve özel işlenmiş deri ve sakin renkler ile karşımıza çıkar. Tasarımcısı Tomas Maier ise, 2001 yılında markanın başına geçmiş ve markayı aynı lüks çizgide ilerletmeye devam etmiştir.

2006’da kurdukları okul ile de deri üzerindeki ustalıklarını yeni nesil deri sanatçılarına aktaran marka, bu konudaki ustalığını adeta gözler önüne seriyor. Özellikle çanta ve ayakkabıları ile anılan Bottega Veneta’yı kullanan bazı ünlü isimler Sarah Jessica Parker, Katie Holmes ve Renee Zelweger’dir. Ayrıca son yıllardaki başarılı erkek giyim tasarımları ile de harika işler ortaya konmuştur. Bottega Veneta çanta modelleri koleksiyonu ile ön plana çıkmıştır. Kaliteli ve kendine özgü deri işlemeleri ile ön plana çıkan marka, cüzdan ve çanta modellerinde oldukça farklı tarz ürün koleksiyonuna sahiptir. Çanta alanında modaya yön veren markalardan biridir. Her sezon çıkardığı ürünler ile kendilerini her zaman bir adım öne taşımayı başarmış bir markadır. 2016 yeni sezon ürünleri de bunu kanıtlar nitelikte ve Maslak Outlet marka sayfası üzerinden inceleyebilirsiniz.

Bottega Veneta Çanta ModelleriBottega Veneta çanta modelleri ile öne çıkmış ve deri konusunda ustalaşmış bir marka fakat bu markayı değerli yapan yalnızca bu değil. El yapımı ürünlere çok önem verir. Ustanın yaptığı ürünü hissetmesi gerektiğini savunur ve özel olarak el yapımı ürettiği çantalar adeta revaçtadır. Hiçbir zaman bozulmayan kalitesi, sade tasarımı ve eşsiz sanatsal dokunuşları ile marka, kendisini çoğu kez kanıtlamış ve gelecekte de bunu başaracağını bizlere göstermiştir. Çanta fiyatlarına, kampanya bilgilerine sitemiz üzerinden erişebilirsiniz. Birbirinden şık çanta modellerine yer vermiş olduğumuz kampanyalı satış koleksiyonunu Maslak Outlet Bottega Veneta Türkiye sayfamızda bulabilirsiniz.

Bottega Veneta Çanta Modelleri

Birbirinden şık çanta modellerine yer vermiş olduğumuz kampanyalı satış koleksiyonunu Maslak Outlet Bottega Veneta Türkiye sayfamızda bulabilirsiniz.

Maslak Outlet

İhtiyaçlarınız doğrultusunda belirlediğimiz ürünlere hiçbir yerde karşılaşamayacağınız kampanyalar oluşturarak sizlere sunuyoruz. Haftalık olarak oluşturulan kampanyalarımızı takip edin, fırsatları kaçırmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.