Skip to main content
Ünlü Markalarda %70'e Varan İndirimler Maslak Outlet'te sizi bekliyor!
Guiseppe Zanotti

Zanotti

1958 tarihinde San Mauro Pascoli adlı bir İtalyan kasabasında dünyaya gelen Zanotti, ayakkabı üretiminin ve de işçiliğinin önemli olduğu Rimini‘de dünyaya gelmiş olmanın meyvelerini çok sonra toplayacaktı. Müziğe ve sanata ilgi duyan annesi tarafından, 1950’lerde meşhur olan bir kompozitörün adı veriliyor. Bu adı taşıyor yoksa sanata olan aşkından dolayı mı bilinmez ancak Zanotti tasarımlarını orkestra şefi inceliğinde gerçekleştiriyor. Tasarımlarını ilham alma, çizme ve ayakkabıya kalıp verme adına hazırlayan Zanotti‘nin üretimleri her daim bir müzik bestesi gibi nitelendiriliyor.

Zanotti ayakkabıları geleneklerin ve tarihin derinliklerine uzanan sanat dalı olarak değerlendirirken aynı zamanda kadınlık olgusundan da beslendiği söyleniyor. Zanotti‘ye göre tasarladığı her ayakkabı seksi bir tavır içinde. Topukları sonsuz yükseklikte, çiviler, fermuarlar, taşlar, zincirler, zımbalar ve değerli metallerle tasarımları sıra dışı olan Zanotti Ayakkabı modelleri Adriyatik’te yer alan San Mauro Pascoli’de kendini buluyor. Her kadının mutlaka edinmek istediği tasarımlara adını veren Zanotti, bir çok kişiye göre ayakkabı üreticisi olarak değil tam bir sanatçı olarak adlandırılıyor. Ayakkabılarında yalnızca topukların yüksek ölçüsüne bağlı kalmayarak farklı bakış açısına, orijinalliğe ve zarafetine ve bakış açısının farklılığı ile çekiciliğe son derece önem veriyor. Bu özelliğiyle bir tasarımcı için her daim olası bir durum olarak değerlendiriliyor. Bu noktada vurgulanmak istenen ise seksi kadınların bu ayakkabıyı tercih etmesi. Dolayısıyla Zanotti bu girişimi, yaratıcı zekası ile kadınların daha seksi görünmelerine olanak tanıyarak kadınlara hitap etmeyi başardı.

Zanotti Ayakkabı Kampanyası

Zanotti öncelikle 1960’lı yıllarda annesinden etkilenerek bu işe girişen Zanotti 2000 yılında Milano’da ilk butiğini açtı. Günümüzde ise Zanotti’nin 19 ülkede 50’den fazla butiği yer alıyor. Sarah Jessica Parker, Eva Longoria, Kyle Minogue, Lady Gaga ve Jennifer Lopez başta olmak üzere bir çok ünlü ve başarılı kadın Giuseppe Zanotti ayakkabılarını giymekten ve tercih etmekten memnun. Bir çok kez sahnede yer alan, televizyonda, sinema filmlerinde ve hatta kırmızı halıda kendine yer bulan Giuseppe Zanotti Ayakkabı modelleri günümüzde dünyanın en prestijli ayakkabısı olmayı başarmış bir marka olarak değerini koruyor.

Giuseppe Zanotti Ayakkabı
Giuseppe Zanotti Ayakkabı Modellerinde %70’e Varan İndirim!

Maslak Outlet

İhtiyaçlarınız doğrultusunda belirlediğimiz ürünlere hiçbir yerde karşılaşamayacağınız kampanyalar oluşturarak sizlere sunuyoruz. Haftalık olarak oluşturulan kampanyalarımızı takip edin, fırsatları kaçırmayın!

Zanotti” hakkında 1 yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.