Skip to main content
Ünlü Markalarda %70'e Varan İndirimler Maslak Outlet'te sizi bekliyor!
ray-ban-banner

Ray-Ban Gözlük Modelleri

1937 yılından bu yana “güneş gözlüğü” denildiğinde aklımıza ilk gelen markalardan biri olan Ray-Ban kaliteli üretim yapmaya hızla devam etmektedir. Güneş gözlüğü üretiminde lider olan Rayban ürünlerine her gün yenilerini ekleyerek büyümeye devam etmektedir. Gözlük üretiminde sektörün en zirvesine çıkmayı başarmıştır.

rayban-wayfarer
Ray-Ban Wayfarer

2015 ilkbahar yaz güneş gözlükleri modelleriyle hem klasik hem de modern modelleriyle üretim yapan Rayban hiç olmadıkları kadar tarzlar. Her yüze uygun olan Rayban güneş gözlükleri bay ve bayan serisinin yanı sıra çocuklar için de üretim yapıyor. Ray-Ban güneş gözlüğü modelleri 500 nanometreye kadar uzaklıktaki UV ışınlarını süzebilen camlar kullanarak sahip olduğu kaliteyi belgelerle sunuyor.

 

rayban-round
Ray-Ban Round

2016 Rayban Gözlük modelleri arasında en ünlü Aviator, Wayfarer, Round ve Clubmaster modelleriyle yaza damgasına vurarak, vazgeçilmez aksesuarlar arasındaki yerini alıyor. Rengarenk çerçeveleriyle her yaşa ve her kesime hitap eden çerçeveleri sayesinde her tarza uygun olarak kullanılabiliyorlar. Ray-Ban Tech rahatlık ve performans adına yapılmış tüm klişeleri bir tarafa atarak, öncekilerden daha güçlü , çok daha hafif ve çok daha dayanıklı bir koleksiyonu ortaya çıkartıyor.

rayban-clubmaster
Ray-Ban Clubmaster

Teknolojiyi kullanmak hiç bu kadar güzel olmamıştı. Rayban‘ın; Aviator, Wayfarer, Round ve Clubmaster orijinal ikonlarıyla tanışınca kendini ifade etmenin asla eskimeyeceğinin kanıtlandığını izlerde göreceksiniz. Bunlarla sınırlı kalmayan Ray-Ban Justin ve Erika modellerinde de aynı konfor ve kaliteyi sunmaktadır.

rayban-aviator
Ray-Ban Aviator

Pilot, Kare, Yuvarlak ve Dörtgen şekillerinin yanı sıra özel tasarım ürünleri de üretmektedir. Müşterilerin Ray-Ban sitesine giriş yaparak kişiselleştirerek tasarladıkları güneş gözlüklerini tamamen kişinin tercih ettiği cam, çerçeve, renk ve yazı yazabilme seçenekleri üzerinden üretim yaparak da alıcılarını mutlu etmekten vazgeçmiyor.

rayban-gozluk-kampanyasi
RayBan Gözlük Modelleride Maslak Outlet %50 indirim kampanyasını kaçırmayın!

1937’den bu yana piyasanın lideri olan Ray-Ban, ikonik modellerini gurur duyduğu en son teknoloji ve renk yelpazesine sahip olağanüstü yenilikçi camlar ile donatarak, gelişmeye devam ediyor. Klasik, Degrade, Özel ve Polarized cam seçeneklerini, siyah, yeşil, gri ve kahverengi renkleriyle özelleştirerek üretimine devam ediyor.

Carbon Fibre çerçevelerinde dayanıklılığı, hafifliği, konforu ve kaynaksız oluşumu ile çok daha kaliteliler. Camlarda netliği sağlayabilmek için kullanılan tüm camlar elmas uçlu takımlar ile şekillendiriliyorlar. Daha net görüş ve daha yüksek konfor için % 100 beher camlar kullanılarak; UVA, UVB ve zararlı mavi ışınları ortadan yok ederler.

Modayı ve konforu bir arada yaşamak istiyorsanız Ray-Ban güneş gözlükleri sizler için vazgeçilmez olacaklardır.

Ray-Ban Güneş Gözlüğü Modelleri

RayBan Gözlük Modellerinde %50’ye Varan İndirim

Gözlükte RayBan şıklığına sahip olmak istiyorsanız RayBan Güneş Gözlüğü modellerinde Maslak Outlet %50 indirim kampanyasını kaçırmayın! Ray-Ban Gözlük Modelleri’ne %50’ye varan indirim fırsatı ile sahip olmak için hemen tıklayın

rayban-gozluk-kampanyasi
RayBan Gözlük Modellerinde Maslak Outlet %50 indirim kampanyasını kaçırmayın!

Maslak Outlet

İhtiyaçlarınız doğrultusunda belirlediğimiz ürünlere hiçbir yerde karşılaşamayacağınız kampanyalar oluşturarak sizlere sunuyoruz. Haftalık olarak oluşturulan kampanyalarımızı takip edin, fırsatları kaçırmayın!

Ray-Ban Gözlük Modelleri” hakkında 4 yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.