Skip to main content
Ünlü Markalarda %70'e Varan İndirimler Maslak Outlet'te sizi bekliyor!

Philipp Plein

1978 yılında Münih’te dünyaya gelen Philipp Plein Patrick, erkek, kadın ve de çocuk giyimin yanı sıra bu giyimlerin aksesuarlarını da içeren bir markayı oluşturan Alman moda tasarımcısı ve kurucusu olarak adını dünyaya duyurdu. Bu sektördeki yerine aile ve arkadaşları için mobilya tasarlayarak başlayan ünlü modacı Philipp Plein, aslında hukuk eğitimi alıyordu. 1998 yılında yaptığı tasarımlar iç tasarım sektörü uzmanlarının dikkatini çekerken, Philipp Plein şirketini Münih Almanya‘da kurdu. Herhangi bir malzeme israfını önlemek adına aksesuar işine de giren Philipp, kısa zamanda egzotik deri çanta ve bu tarzdaki aksesuarlarını Plein fuarlarda tanıtıma sundu ve çok sayıda da satış sağladı.

2003 tarihinde Moet & Chandon markası Philipp Plein aksesuarlarını satmak için izin aldı ve Alman Fuar SMG Dusseldorf için salon tasarımı gerçekleştirdi ve o günde 100 bin Euro kazandı. Hukuk diplomasını bir kenara bırakan Philipp Plein, 2004 yılında modada bir marka olarak doğmuş oldu.

İlk koleksiyonlarını moda dünyasının ilgisini çekmek için Swarovski işlemeli kafatası olan Philipp Plein, Maison et Objet tasarımları ile de Paris’te askeri ceket üretimi gerçekleştirdi.

philipp-plein-logo2006 tarihinde aksesuarlarını tanıtan Philipp Plein, 2008 tarihinde de Couture koleksiyonu ile Marcus Schenkenberg ve Naomi Campbell ile birlikte oynadıkları bir reklama destek vererek tanıtmış oldu.
2008 tarihinde Heidi Klum‘un Barcelona‘da yer aldığı Almanya‘nın Yeni Top Modeli defilesinde Philipp Plein‘in ağır metal koleksiyonu sunuldu. 2009 tarihinde Mattel ile iş birliği yaparak ve Barbie‘nin 50. doğum günü kutlamalarında da Philipp Plein bir barbie bebek sundu. Nürnberg Oyuncak Fuarı‘nda sergilenen bu model çok beğenildi. Yine aynı yıl markası ile Milano’da ve Monte Carlo’da showroom açan Philipp Plein, genişleme stratejisini sürdürdü.

2010 yılında Philipp Plein butiklerini Düsseldorf’ta geliştiren ve ardından Viyana, Moskova, St. Tropez, Cannes ve Kitzbühel’de açarak adını duyurmaya devam etti. 2011 yılında da Eylül ayında Milano Moda Haftasında kadın giyim ilkbahar yaz koleksiyonu tanıtırken, erkek bahar ve yaz 2011 reklam kampanyasının da yüzü oldu. Philipp Plein T-Shirt modelleri ise markanın öne çıkan ürünleri arasında yer alıyor.

Maslak Outlet

İhtiyaçlarınız doğrultusunda belirlediğimiz ürünlere hiçbir yerde karşılaşamayacağınız kampanyalar oluşturarak sizlere sunuyoruz. Haftalık olarak oluşturulan kampanyalarımızı takip edin, fırsatları kaçırmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.